Berig din bolig med en professionelt designet træterrasse

06 oktober 2020
Astrid Pedersen

Overvejer du at opføre en træ terrasse som en tilbygning til din bolig? Så bør du overlade arbejdet til en professionel tømrer eller snedker. På den måde er du garanteret et smukt og holdbart resultat, som du kan have glæde af i mange år.

Hvorfor kan jeg ikke bare selv opføre min træ terrasse?

Måske vil du gerne spare penge, og ønsker derfor selv at løse opgaven med design, konstruktion og opførelse af din nye træ terrasse. Det er trods alt billigere at finde træværket og andre materialer i et byggemarked eller i en trælast handel. Og det er under alle omstændigheder dyrere at betale en faglært håndværker for at udføre arbejde man selv kan forestå.

Men her skal du tænke på at det ikke nødvendigvis er helt ligetil at bygge en træ terrasse. I hvert fald ikke hvis det færdige resultat skal være både solidt, smukt, og langtids holdbart. Her bør du alliere dig med en håndværker med erfaring inden for træ arbejde, og i særdeleshed udendørs konstruktioner så som træ terrasser.

Du har ikke selv de samme forudsætninger for at kunne foretage de nødvendige vurderinger af eksempelvis jordbundens beskaffenhed, som har stor betydning for hvorledes den bærende konstruktion skal opføres. En dygtig tømrer eller snedker med hænder og hoved skruet rigtigt på vil hurtigt kunne bedømme hvilken type træ terrasse du skal have, og i samarbejde med dig udføre et professionelt design som skal danne grundlag for din nye træ terrasse. Og således vil du ende med en træ terrasse som matcher dine ønsker og drømme.

Hvem kan hjælpe mig med at formgive og opføre en flot træ terrasse?

Er du bosiddende i den nordlige del af Sjælland kan du med fordel vælge Andreas la Cour fra Kun Terrasser ApS som din tømrer når du skal have opført en træ terrasse – læs mere på https://www.kun-terrasser.dk/ 

Flere Nyheder