Bevar dit smukke smil med hjælp fra din tandlæge i Aarhus

09 december 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Hvis du er vokset op i halvfjerdserne – eller i de kommende årtier – tilhører du en af de mange Nul Huller generationer som blev grundlagt i Danmark i slutningen af tresserne. Mange tiltag skulle hjælpe børn og unge med at forebygge tandsygdomme som nemt kan koste hele det blivende tandsæt.

Allerede fra børnehaven er de fleste af os blevet ”forkælet” med ugentlige fluor skylninger som skulle forebygge bakterie angreb i munden. Og så var der skoletandlægen som tilså tænderne en til to gange om året – det hele naturligvis kvit og frit.

Pas dine tandlæge besøg – for dit eget helbreds skyld

Indtil for ganske kort tid siden havde alle ret til gratis tandpleje indtil det fyldte attende år. Nu er denne grænse blevet hævet til 21 år før du selv skal have læderet op af lommen.

Du kan altså gå gratis til tandlæge indtil den dag du fylder 21. Og selv derefter er det faktisk utroligt billigt at forebygge tandsygdomme gennem årlige eller halvårlige besøg hos din tandlæge.

image

Et tandlæge besøg med tandeftersyn og rensning af tænder og tandkød koster mindre endt en glad aften i byen eller et frisør besøg, på grund af det høje tilskud fra den offentlige sygesikring og de fastsatte priser hos danske tandlæger. Og er du medlem af den private sygeforsikring Danmark får du oven i købet dækket en del af din egen betaling i forbindelse med dine tandlæge besøg.

Der er altså ingen økonomisk undskyldning for ikke at gå til tandlæge. Så har du ikke sat dig til rette i stolen og gabt op siden din skoletid bør du straks gribe knoglen og booke en aftale.

Find din nærmeste tandlæge i Aarhus

Bor du i Aarhus eller omegn kan du med fordel benytte TandlægeCenteret Clemens Torv som din faste tandlæge. Bestil tid via hjemmesiden på clemenstand.dk

Flere Nyheder