Brug dine sorteringskasser med omtanke

25 september 2020
Anders Lundtang Hansen

Der er mange gode måder, man kan bruge ens sorteringskasser på, som der også er skrevet et par artikler om, men der er mindst lige så mange måder, man kan gøre det forkert på.

For hvis personer er gode til at holde styr på deres ting i forvejen, så bliver de her sorteringskasser et godt supplement, men man kan også overbruge dem af den grund.

Og hvis man er en person, der ikke er god til at holde det store overblik, så bliver sorteringskasserne sjældent den rette løsning – tværtimod bliver tingene måske værre af dem, og det hele var kun godt til at starte med.

Derfor giver vi lige vores guide til, hvordan du IKKE skal bruge sorteringskasser. Huske på, at dette blot er vores forslag, da det er op til dig, hvordan du bruger dem. Det er trods alt ikke vores kasser.

Sådan skal du IKKE bruge dine sorteringskasser

Som det første skal du gøre dig klar over, hvordan du har tænkt dig at bruge de sorteringskasser. Du skal lave et system med dem, for hvis du bare køber en bunke af de samme i samme farve og kaster alverdens derned, så bliver det ikke alene svært at finde tingene, men det kan også ende med, at du ødelægger de ting, du smider derned.

Lad være med at bruge store kasser til småting, og forsøg heller ikke at mose store eller mellemstore ting ned i mindre kasser.

Når der begynder at komme top på kasserne, så er det ved at være på tide at stoppe med at proppe ting i dem.

Sæt også tingene derned i kasserne, som de er tiltænkt. Lad være med at kaste dem derned, så de udover at gå i stykker også kan forpuppe sig dernede.

Smid desuden kasserne ud, hvis de er gået i stykker på den ene eller anden måde.

Flere Nyheder