Få professionel hjælp til at afhøvle dine gulve her

Få professionel hjælp til at afhøvle dine gulve her

Har du fået en vandskade eller er der sket en større skade i dit hjem, så kan det være aktuelt med en gulvafhøvling. Ha du trægulve i dit hjem, der enten har været udsat for vand eller en større skader, kan det ikke altid være tilstrækkeligt at slibe gulvene. For at få et flot resultat, er det vigtigt at få en faglig vurdering om dit gulv kan nøjes med en gulvafslibning, eller om der skal udføres en gulvafhøvling. En gulvafhøvling er et større indgreb på dit trægulv. Det gør man kun, hvis det er en større skade, der skal høvles, før man kan slibe det. Her går man typisk 2-4 millimeter ned i trægulvet overflade. 

Da det er et større indgreb, skal der laves en faglig vurdering om trægulvet kan holde til det. Det vil påvirke trægulvet bæreevne, da det er så stort et indgreb. Hvis man høvler for meget på trægulvet, vil du opleve at trægulvet enten vil give sig helt eller begynder at knirke. Det vil derfor være aktuelt at få det vurderet. 

Derfor skal du vælge en professionel fagmand

Her anbefaler vi ikke at det er noget du selv kaster dig over, desto mindre du har erfaring og ekspertise inden for området. Da gulvafhøvling er et større indgreb, kan det i sidste ende betyde at en professionel gulvmand ikke kan rette op på det, hvis ikke det bliver udført korrekt. Det vil dermed blive en langt dyre affære for dig at skulle udskifte hele dit trægulv. 

Få hjælp til en professionel gulvafhøvling

Vi har lavet lidt research på markedet, for at finde en pålidelig og kompetent fagmand, der kan hjælpe med at høvle dine gulve. Her har vi lagt vægt på kvalitet, service og en fagmand, der sætter en ære i sit håndværk. Du kan ved at følge dette link se, hvem vi anbefaler https://gulvafslibning-priser.dk/gulvafhoevling/.