Få varmen i vinter med en effektiv varmepumpe

Få varmen i vinter med en effektiv varmepumpe

Hvis du får dårlig samvittighed og økonomiske bekymringer, hver gang du tillader dig at tænde for varmen i vinter halvåret, betaler du nok for meget for varmen. Det behøver slet ikke at være så dyrt at opvarme sit hjem. Du kan nemt spare på varmeregningen uden at skulle være nødt til at iføre dig uldent undertøj, hue og vanter indendørs hver eneste vinter. Det kræver dog, at du er villig til at udskifte dit nuværende varmesystem med en moderne og energi besparende varmepumpe.

Hvorfor skal jeg vælge en varmepumpe frem for fyr eller elvarme?

Elvarme er måske den dyreste metode til opvarmning af huse. Energi udnyttelsen er utroligt dårlig, og varme fordelingen i rummet er ringe. Du får, med andre ord, meget lidt varme for pengene, hvis du opvarmer dit hjem ved hjælp af gammeldags elradiatorer. Du vil opleve en kæmpe gevinst, hvis du skrotter de gamle elovne, og i stedet installerer luft til luft varmepumper.

En luft til luft varmepumpe anno 2019 giver dig mindst fem gange så megen varme som en gennemsnitlig elektrisk radiator. Og så er varmefordelingen bare bedre, da en luft til luft varmepumpe cirkulerer luften, og sender den ud som strømme, så den fordeler sig jævnt i rummet. Samtidig vil moderne luft til luft varmepumper typisk være forsynet med luft filtre, som renser den cirkulerede luft. Dette giver et sundere og mere behageligt indeklima, frit for diverse mikroorganismer og partikler fra røg og støv.

En moderne luft til vand varmepumpe kan uden problemer erstatte dit gamle, udtjente fyr, som koster mange penge i reparation og vedligeholdelse, og hvis energi udnyttelse kun bliver ringere med årene. Med en effektiv og miljøvenlig luft til vand varmepumpe får du såvel opvarmet vand i husets radiatorer som varmt forbrugsvand til brug ved badning og rengøring.

Du kan finde din nye varmepumpe på billigventilation.dk