Hvorfor besøge en psykolog?

02 juni 2020
Astrid Pedersen

Måske har du overvejet at besøge en psykolog, fordi du har brug for at få vendt nogle problemstillinger som umiddelbart kan synes på én gang banale og ganske uoverkommelige. Og måske synes du, at det virker som overkill i betragtning af problemernes størrelse og omfang.

Men her skal du huske på, at individuelle problemstillinger er subjektive, og derfor kan opleves som uoverstigelige forhindringer af den ene person samtidig med at de for andre ikke vil fylde det store. Hvis du selv oplever at du tumler med affærer som gør din hverdag svært at komme igennem, er det faktisk en udmærket idé at tage kontakte til en dygtig psykolog. Om ikke andet vil gennem samtalen du kunne opnå en indsigt som kan hjælpe dig til selv at løse dit problem.

Hvorfor skal jeg vælge Lars Bjarnø som min psykolog på Østerbro?

Lars Bjarnø er autoriseret psykolog med mange års erfaring inden for hjælp til selvhjælp. Hos Lars Bjarnø kan du få en professionel psykolog behandling med udgangspunkt i dine individuelle problemstillinger og personlige erfaringer.

Lars Bjarnø har igennem mange år beskæftiget sig med kognitiv terapi og meta kognitiv terapi, og tilrettelægger altid sine forløb på baggrund af klientens unikke problematikker. Du kan for eksempel vælge at lade terapien foregå inden for konsultationens fire vægge, eller du kan rykke ud i naturen til en forfriskende walk and talk med din psykolog. Lars Bjarnø bruger naturen og bevægelsen meget i forbindelse med terapi forløb, hvilket mange klienter påskønner.

Hos Lars Bjarnø kan du forvente såvel personlig som professionel behandling samt løbende feedback og opsamling på dine fremskridt. Lars Bjarnø hjælper dig gerne videre i dit erkendelses forløb med opfølgende sessioner efter endt terapi forløb, og tilbyder samtidig video samtlaer hvis du er forhindret i at være fysisk til stede ved konsultationen.

Du kan læse mere om autoriseret psykolog Lars Bjarnø, og bestille en tid til din første session, på larsbjarno.dk

Flere Nyheder