Hvorfor føler du dig ikke hjemme i din bolig?

06 februar 2021
Anders Lundtang Hansen

Dette ovenstående spørgsmål har du måske stillet dig selv et par gange, og hvis det er tilfældet, så er det måske noget grundlæggende, som du skal til at se på, om det skal ændres.

For man kan godt være irriteret over ens hjem, hvis det ikke er rent og pænt en dag, men hvis man fornemmer, at man ikke føler sig hjemme det sted, hvor man bor, så stikker der måske noget dybere.

Det er jo lidt at sammenligne med ens krop, der er boligen for dit velvære – om man tror på sjælen eller ej – hvor der skal være en god kombination mellem det fysiske og det psykiske i en.

Kan man mærke, der er en ubalance her, så forsøger man jo at ændre det, så man kan få det bedre, for man skal trods alt leve med sig selv resten af livet.

Men hvor meget tid bruger man ikke på ens bolig? Så den kræver jo samme opmærksomhed!

Er det boligen, den er gal med?

Det kan være sådan noget grundlæggende som, at du ikke har råd til at bo der særligt længe endnu, så du skal finde et nyt sted at bo.

Måske ligger den bolig for langt væk fra arbejde, familie og venner, så du føler dig lidt forladt.

Det kan da også være, at du fandt boligen sammen med en ekskæreste, og nu minder alt i boligen om den person, der nu er skredet, så du vil egentlig også gerne væk herfra.

Men måske er det faktisk ikke de fysiske rammer omkring dig, den er gal med: den er gal med dit hoved.

Du har formentlig tumlet med noget længe, og det har du så forbundet med dit hjem, så det egentlig ikke er boligens skyld, at du ikke føler dig hjemme, men du føler dig faktisk ikke hjemme i dit selv!

Flere Nyheder