Hvorfor vælge en professionel gulvafslibning?

19 juli 2020
Astrid Pedersen

Måske vil du gerne spare de penge, det koster at få slebet og efterbehandlet gulvet af en faglært håndværker. Mange bolig ejere vælger at leje en maskine til afslibning af gulve hos det nærmeste byggemarked og så selv give sig i kast med projektet.

De fleste bliver dog temmelig overraskede over hvor omfattende dette arbejde er. Ikke alene kræver det en vis styrke og et særligt håndelag at manøvrere det tunge maskineri. Det er også et hårdt og tidskrævende arbejde – især hvis man selv skal forestå efterbehandling af gulvet.

Der ud over er det ikke nogen gratis omgang selv at forestå gulvafslibning og efterbehandling. Du skal ud og leje en maskine i flere dage, og du skal selv sørge for at fragte den frem og tilbage. Du skal selv afholde alle udgifter i forbindelse med indkøb af udstyr og materialer til anvendelse ved afslibning og efterbehandling af gulve. Og så er du på ingen måde garanteret et resultat som kan stå mål med det en professionel gulvmand vil kunne opnå.

Lad en dygtig gulvsliber slibe dit gulv

Hvis du i stedet kontakter dit lokale gulvfirma og beder om et tilbud på gulvafslibning og efterbehandling, kan du være sikker på at opgaven bliver løst til et rent 12 tal. DBF Gulvservice har mange års erfaring inden for behandling af trægulve, her under gulvafslibning og afhøvling af gulve.

Du vil, foruden et stykke vel udført håndværker arbejde, få den mest kvalificerede rådgivning angående efterbehandling og vejledning i forhold til pleje og vedligeholdelse af dit nyslebne og nybehandlede gulv. På den måde kan du have glæde af det smukke resultat i mange år.

Hvis du ønsker et gratis og uforpligtende tilbud på en professionelt udført gulvafslibning med tilhørende efterbehandling kan du altid kontakte DBF Gulvservice – klik ind og læs mere på dbf-gulvservice.dk

Flere Nyheder