Køb en brugt gaffeltruck - og spar penge

Køb en brugt gaffeltruck – og spar penge

I en virksomhed, som eksempelvis besidder et stort lager, eller af anden grund har brug for at transportere tungt gods rundt på et større areal, anvendes gaffeltrucks som oftest til disse opgaver. En gaffeltruck har den fordel, at det er let og hurtigt for en erfaren truck fører at løfte selv tunge og vanskeligt håndterbare emner op med gaflerne, og dernæst manøvrere rundt i selv snævre gange og korridorer. Gaffeltrucks fås i varierende størrelser og modeller – og hos ProTruck A/S finder du det største udvalg af nye såvel som brugte gaffeltrucks af varierende typer og fra forskellige producenter.

Find din nye, brugte gaffeltruck hos ProTruck A/S

Du har sikkert oplevet situationer, hvor du står og mangler en gaffeltruck. Det kan for eksempel være at en af dine gaffeltrucks er stået af, eller at der pludselig er ekstra travlt på lageret eller i produktionen. Dette kan skyldes en større ordre eller sæson betinget travlhed i virksomheden.

I en sådan situation nytter det ikke så meget at kalde ekstra mandskab ind, hvis der er flere truck førere end der er gaffeltrucks. Og så må du ud på markedet efter en ekstra gaffeltruck. Det er her, du skal overveje, om det kan betale sig at købe en fabriksny gaffeltruck. Du skal vurdere virksomhedens behov, og den arbejdsbyrde, som skal pålægges pågældende gaffeltruck.

Er du i tvivl, kan du altid rådføre dig med de dygtige medarbejdere hos ProTruck A/S. ProTruck A/S er specialister i gaffeltrucks, og har – foruden de nyeste modeller – altid et stort lager af brugte gaffeltrucks til disposition. Her kan du med sikkerhed finde en gaffeltruck, som passer præcist til dine ønsker og til din virksomheds behov. Og skulle dit behov være midlertidigt, kan du altid leje en gaffeltruck hos ProTruck A/S i en begrænset periode.

Få mere information på protruck.dk