Komfortabel bæredygtighed; bambusstrømper til job, træning eller andet

Det handler om komfort, det handler om grøn samvittighed, det handler om bambus sokker. Herresokker lavet af det hurtigt voksende og robuste materiale bambus lader huden ånde og giver en blød fornemmelse mod huden – har du prøvet dem?

Brug bambus sokker til det hele!

De geniale bambus sokker ligner almindelige sokker, men adskille sig på flere punkter. For det første forbliver de bløde vask efter vask efter vask. For det andet lader de huden ånde, så dine fødder hverken bliver overophedet eller kolde – og fremfor alt undgår du lugt. 

Brug sokker lavet af bambus til både job, træning og alt det andet i dit liv – så vælger du både praktisk og bæredygtigt.

Hvorfor er de særligt gode til træning?

Fordi bambus sokker er svedtransporterende har de en antibakteriel effekt, der sørger for sunde og lugtfrie fødder. Sokkerne holder desuden godt på elasticiteten, så intet strammer, og intet glider ned. 

Du kan desuden få bambus sokker i alle typer fra de klassiske business socks med højt skaft over traditionel sportsokker med lavt skaft til moderne sneaker socks uden skaft. Du kan med andre ord vælge om dine sokker skal være synlige eller ‘usynlige’ i træningsskoene.

Hvem bruger bambus sokker?

Alle mandetyper og enhver livsstil passer til bambus sokker. Designet er altid klassisk og kvaliteten i top, så du sagtens kan matche de komfortable sokker med både jakkesættet på arbejde, tøjet til træning og den afslappede T-shirt derhjemme. 

Har du ikke tidligere prøvet den lækre type sokker, så pas på… du kan hurtigt blive afhængig!

Forær bambus sokker i gave…

Til ham, der har alt, eller til farmand, der altid bare ønsker sig sokker, er bambusvarianten et godt valg. Du vil med sikkerhed overraske ham med sans for kvalitet og måske én gang for alle give din far de sokker, som han altid har ønsket sig.

Flere Nyheder