Nyd sommeren fra din altan

13 maj 2022
Lotte Hindsberg

advertorial

Noget af det bedste danskere ved er at sidde ude på terrassen eller altanen og nyde det danske vejr. Det skyldes give vis, at der er så få dage i løbet af en normal sommer, hvor det er muligt at sidde ude og nyde det gode vejr. 

Uanset er lejligheder eller huse med en altan i høj kurs. Det skyldes blandt andet, at selvom vejret ikke er det bedste, er det muligt at åbne altandørene og nyde sommeren. Du kan se flere eksempler på altandøre hos klarfönster. Det gælder både enkelte og dobbelte altandøre.

Dubbel altandörr

Få råd og vejledning

Skal du have udskiftet din altandør, kan du med fordel få råd og vejledning af din tømrer eller glarmester. Du kan blandt andet få rådgivning om det er muligt at få udvidet dine døre. Måske fra en enkelt dør til dobbelt altandøre. Det gør det blandt andet muligt at sidde halvt inde og halvt ude, hvis vejret ikke er helt perfekt. 

Det gør det også muligt at sidde indendørs og nyde vejret. Især hvis du har altandøre med glas i. Du kan blandt andet sørge for at der er sat lys ud, som blandt andet lyser dine planter op.

Med mindre du bor i en lejlighed, hvor der er faste regler om hvad du kan gøre og ikke kan gøre og skal du bruge en fast håndværker, er det en god ide at kontakte mindst tre forskellige håndværkere. Det giver dig et godt overblik over prisniveauet og gør det nemmere for dig at vælge det bedste tilbud. Husk at det bedste tilbud ikke nødvendigvis er det bedste.

Skal du have udskiftet flere døre på samme tid, kan du overveje om du skal have den samme låsecylinder i samtlige døre. Det gør det muligt for dig at kunne åbne samtlige døre, med den samme nøgle.

Flere Nyheder