Sådan finder du den bedste maler

23 november 2020
Anne-Mette Hansen

Det at finde en dygtig maler kræver research og tålmodighed. Måske er du nødt til at bede om tilbud fra flere malerfirmaer? Måske skal du bruge nogle timer på at søge dig frem til de relevante firmaer? Og læse deres kundeanmeldelser? Det tager tid, men så får du også indsnævret valgmulighederne – og vigtigst af alt så kommer du tættere på at finde den bedste maler.

Hvad skal du tænke over, når du søger malerfirma? Læs med her og bliv klædt godt på til opgaven.

3 tips til at finde den rette maler

Der er flere ting i det, når du skal finde en god maler. Det handler både om at kende dine egne ønsker og behov, men også om at sammenligne forskellige malere.

1. Research online

Du får rigtig mange muligheder, når du søger “maler” online på google. Det kan derfor være en god idé at præcisere din søgning, f.eks. med dit område. Eller hvis du søger en maler til specifikke opgaver, kan du søge efter “maler udendørs” eller lignende. 

2. Udvalg relevante malere og læs anmeldelser

Lav gerne en liste over de malere, der ser ud til at være noget for dig. Nu er det tid til at gå i dybden. Heldigvis har de fleste malere i dag en hjemmeside. Her kan du få et bedre indblik i firmaet.

Det handler både om at gå med din mavefornemmelse, men også om at se referencer fra andre kunder. Kan de rent faktisk prale af at have mange tilfredse kunder? Det er en god start. Har maleren fået mange dårlige anmeldelser, så bør du vælge denne fra. 

3. Konkretiser din maleropgave, sæt et budget og bed om tilbud

Når du har snævret dit valg ind til 2-3 malere, så er det tid til at kontakte dem. Men før du gør det, bør du være helt sikkert på, hvad du skal have udført. Du skal også lave et budget. Lad dog være at fortælle maleren om det. Spørg i stedet om et uforpligtende tilbud, og sammenlign så de tilbud du får tilbage.

Får du vidt forskellige tilbud fra to malere, så er det en god idé at indhente et tilbud fra en tredje maler. 

Flere Nyheder