Sådan slipper du for dårlig lugt i hjemmet

05 oktober 2021
Steffen Hansen

advertorial

Der er intet værre end at komme hjem til ens hjem, og det så lugter langt væk af et eller andet, man ikke kan sætte en finger på. Men denne følelse kan man være foruden, hvis man gør noget forarbejde, og modarbejder muligheden for lugt i hjemmet. Læs mere herunder!

Gør rent ofte

Det første man bør gøre, hvis man oplever lugt i sit hjem, er at få gjort godt og grundigt rent. Derudover bør man gøre det til en vane, at man gør det et par gange i ugen. Ved at gøre dette, så sørger man for, at det ikke begynder at lugte igen, hvis man har fået fjernet lugten.

Brug en luftrenser

En af de nemmeste måder, hvorpå man kan fjerne lugt, er ved at få en luftrenser. En luftrenser kan nemlig hurtigt og nemt suge luften i et lokale ind, og spytte det ud igen efter det har været gennem et filter, som kan være med til at fjerne lugten. En luftrenser koster fra 1000kr og opefter, og er derfor en billig og god investering, hvis man ønsker et hjem der ikke lugter.

Udover at fjerne lugt, så er en luftrenser generelt også fantastisk til at øge luftkvaliteten i et lokale, og dermed gøre indeklimaet bedre end det allerede er.

Luft ud dagligt

Ønsker man ikke at bruge penge på en luftrenser, som kan filtrere luften, så kan man sørge for at lufte ud dagligt. Ved at lufte ud dagligt, så lukker man den dårlige luft ud, og mindsker derfor chancen for, at der begynder at lugte i ens hjem. Hvis der er indelukket eller andet, så kan man ved at lufte ud hurtigt fjerne den lugt, som der måtte være i lokalet. Sørg derfor for at lufte ud hver dag, og gerne 2-3 gange om dagen, hvor du gør det 5-10 minutter hver gang.

Flere Nyheder