Sector – få et flot italiensk sportsur til armen

11 november 2021
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Kan du huske den tid, hvor enhver gentleman havde et armbåndsur på håndleddet?

Det skulle selvfølgelig være et gammeldags et med visere, for selvom der kom en digital tidsalder til for nogle årtier siden, så blev det mest en modefase, at man skulle have et ur med digitale tal på – det forblev lidt i sin egen periode, og i dag er det mest for sjov, at man har den slags på.

Så kunne den fornemme mand lige fortælle tiden til en, der spurgte om den, og man kunne aflæse tiden ret så præcist, hvis man havde et armbåndsur af en god kvalitet.

Der gik ligefrem konkurrence om at kunne vise det bedste frem for sine venner, om man havde købt det til sig selv, eller man havde fået det i gave.

Pris og kvalitet skulle gerne hænge sammen, og i dag ville man nok vælge sådan et ur af mærket Sector.

image

Brug dit Sector-ur til mange ting

Man kan måske undre sig over nu, hvor alle går rundt med et meget præcist ur i lommen i form af ens telefon, der selv opdaterer sommer- og vintertider og via nettet kan vise, hvad klokken er i andre dele af verden, at man stadig går op i at have et ur med visere på armen.

Men det har nok noget at gøre med stilen, for det ser bare flot ud, om man så sidder til middag og tjekker klokken, eller man er taget ud for at svømme, og man skal tage tid på ens banelængder.

Hvem kan ikke huske dengang, hvor man gik op i, hvor dybt ens armbåndsur kunne holde til at dykke ned?

Således kan man stadig få flotte armbåndsure i mange stilarter, og vores anbefaling herfra vil være, at man skal vælge et af mærket Sector, som der passer til ens stil.

Flere Nyheder