Spar tid og penge med måltidskasser

04 april 2022
Astrid Pedersen

advertorial

Kniber det med at finde tid til madlavning i det daglige – og ender du derfor ofte med færdigretter eller fast food? Så bør du overveje at tegne abonnement på en måltidskasse.

Hvad er en måltidskasse?

En måltidskasse er en kasse indeholdende alt hvad du skal bruge for at tilberede sunde og nærende måltider for hele familien to til tre gange om ugen.

Når du abonnerer på en måltidskasse skal du ikke tænke på indkøb og madlavning – i hvert fald ikke i den helt store skala. En måltidskasse er nemlig sammensat således at du ikke kommer til at bruge særligt mange kræfter eller får det vilde tidsforbrug i forbindelse med madlavningen. Kassen indeholder alle de råvarer og øvrige ingredienser – for eksempel krydderier og tilbehør – du skal bruge for at kunne smække et velsmagende aftensmåltid sammen på rekordtid.

image

I en måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad vil meget af tilbehøret ydermere være halvfabrikata, det vil sige fremstillet på forhånd. Dette gælder for eksempel dressinger, dips og saucer, så du ikke skal bruge tid på at fremstille disse. Fars baserede retter som for eksempel kødboller, frikadeller, krebinetter, karbonader og hakkebøffer er formet på forhånd så du slipper for at bøvle med det.

Tilbehør så som salat er allerede hakket på forhånd og skal blot skylles inden det serveres. Du kan således tilberede et måltid der er så godt som hjemmelavet uden at skulle sætte hele aftenen af til kokkerering. Dette giver dig mere tid på hånden som du kan bruge til hyggeligt samvær med familien samt andre projekter som er mere interessante. Og alt dette uden at du behøver at give køb på familiens sundhed i det daglige.

Bestil billige måltidskasser hos Kokkens Hverdagsmad

Kokkens Hverdagsmad tilbyder måltidskasser som prismæssigt ligger i den billige ende. Se dine muligheder for valg af måltidskasse på https://www.kokkenshverdagsmad.dk/produkter/maaltidskasser/.

Flere Nyheder