Tag bilen til bilsyn i Aabenraa

Tag bilen til bilsyn i Aabenraa

Er du ejer af en bil eller en varevogn, skal du være opmærksom på hvilke regler der gælder angående periodisk syn.

Hvor ofte skal min bil gennemgå et bilsyn?

Der gælder forskellige regler for bilsyn afhængig af køretøjets type og vægt. En personbil eller en mindre varevogn med en vægt på op til 3500 kg skal for eksempel først til syn fire år efter fremstillingen – og hernæst hvert andet år. For varebiler, lastbiler og busser på mere end 3500 kg gælder, at de skal gennemgå obligatorisk periodisk bilsyn hvert år – også når de er helt nye.

Få synet din bil i LB Bilsyns synshal i Aabenraa

Hvis du leder efter en synshal, hvor du kan køre din tunge varebil, din trailer eller din campingvogn til bilsyn i Aabenraa, kan du med fordel tjekke LB Bilsyn. LB Bilsyn råder over fem synshaller i det sønderjyske, nærmere betegnet Aabenraa, Vojens, Padborg, Kolding og Tønder.

I de forskellige bilsyns haller udføres varierende former for bilsyn. For eksempel kan du i LB Bilsyns synshal i Aabenraa udelukkende få udført syn af køretøjer over 3500 kg samt større varebiler, campingvogne og trailere. LB Bilsyn Aabenraa har sin fysiske beliggenhed hos Skifter Lastbil A/S på Lundsbjerg Industrivej. Ønsker du at få synet din personbil eller varebil på under 3500 kg, henvises du til LB Bilsyns synshaller i henholdsvis Padborg, Kolding eller Tønder.

I Padborg kan du benytte dig af muligheden for såkaldt drive ind bilsyn, hvor du ikke behøver at bestille tid, men kan komme forbi som det passer dig. Synshallen i Padborg er op ført i 2010, og dermed den nyeste af LB Bilsyns synshaller. Padborg synshallen er samtidig en af Danmarks mest moderne af slagsen. Som den første synshal fik LB Bilsyn i synshallen i Padborg indført bremse stand, hvor lastbiler ikke behøver at være forsynet med last under syn.

Du kan læse mere om bilsyn og synshaller hos LB Bilsyn på https://www.lb-bilsyn.dk/