Undgå at blive stresset nytårsaften ved at bestille mad ud af huset

02 november 2021
Emilie Ann Jacobsen

advertorial

Er det din tur til at stå for nytårsaften i år? Men har du ikke lyst til at bruge en masse tid på at stå ved kødgryderne og kokkere den perfekte menu til at tage afsked med det gamle år? I det tilfælde er det en god ide for dig, at du i stedet bestiller mad ud af huset. Det kan du nemlig nemt gøre i dag. Der er mange steder, hvor du enten kan få maden leveret til din adresse, eller hvor du selv kan hente den på dagen. Dermed kan du altså nemt servere maden om aftenen, hvilket vil være helt perfekt for dig. 

Et af de steder, hvor du har mulighed for at bestille mad til nytårsaften, er https://www.kokken-jomfruen.dk. De har både en treretters nytårsmenu og en nytårsbuffet, som du kan vælge imellem. Hvis der er børn med, kan du også bestille en børnemenu til dem. Der er nogle retter, som de godt kan lide, og hvor mængde af mad ikke er helt så stor. Se mere her

Buffet eller trerettersmenu? 

Om du skal vælge en buffet eller en trerettersmenu, kommer helt an på, hvilken stemning du gerne vil skabe til din nytårsfest. Mange går efter en lidt finere aften og lidt finere mad, derfor kan det være, at en trerettersmenu passer bedst til den stemning, som du gerne vil skabe. Der kan du servere retterne en ad gangen, I spiser alle sammen det samme, og I kan derfor tale om den mad, som I får. 

Hvis du har inviteret mange mennesker, eller du bare gerne vil skabe en mere uformel stemning, kan du dog også vælge at servere en buffet. Det er en god måde at servere mange forskellige retter. Dermed er du sikker på, at der vil være noget, som alle kan lide at spise. 

Flere Nyheder